Tuotteemme
Churrot
Sokerilla, kanelisokerilla tai ilman sokeria.
LuckyNamia
7 churroa valkosuklaalla ja suklaakastikkeella
JädeNamia
2 churroa ja jäätelöpallo, sekä valinnainen kastike (kinuski, lakritsi, suklaa tai mansikka)
Churrot ja muut herkut
Parhaimmillaan churrot ovat tuoreina, juuri paistettuina. Niitä syödään aamiaiseksi, välipalaksi, lounaalla, illallisella tai ihan milloin vain.
Perinteisesti espanjalaiset churrot nautitaan lämpimään suklaajuomaan dippaillen tai kuuman kahvin kanssa.
Rapeat ja lämpimät churrot, jotka on pyöritelty kaneli-sokeriseoksessa, ovat täydellinen kumppani täyteläiselle ja kermaiselle suklaajuomalle.
Chocolate caliente español
Vaikka kuuma suklaa on kansainvälisesti tunnettu juoma, tämä espanjalainen versio erottuu kermaisella ja paksulla koostumuksellaan. Chocolate caliente español valmistetaan tummasta suklaasta tai kaakaojauheesta, maidosta, sokerista ja maissitärkkelyksestä. Maissitärkkelys antaa juomalle sen tyypillisen sakean rakenteen.
Mausteena espanjalaisessa suklaajuomassa voidaan käyttää maun mukaan kanelia, vaniljaa tai raastettua muskottipähkinää.
Chocolate caliente españolin tyyppistä kuumaa kaakaota tarjoillaan pääasiassa jälkiruokien lisukkeena. Perinteisin yhdistelmä sisältää kupin kuumaa kaakaota ja vastapaistettuja, rapeita espanjalaisia churroja.
Churrohistoriaa
Maailmalla suositut churrot olivat alkujaan lammaspaimenten pelloilla valmistamaa ja syömää evästä. Churroja pystyi valmistamaan yksinkertaisista ainesosista, ja niiden kypsentäminen nuotiolla oli helppoa ja nopeaa.
Nimensä nämä herkut saivat churra-lampaista, joiden sarvien ja churrojen ulkonäössä oli paljon samaa.
Eri maissa ja paikkakunnilla churrot tehdään hieman erilaisilla resepteillä. ChurroNamian churrot tehdään espanjalaiseen tapaan.